søndag 24. mai 2015

Kledning påbegynt og kranselag gjennomført

Da er det selvfølgelig skjedd en del mer siden sist oppdatering på bloggen :)

Vi er imponert over effektiviteten til arbeidsfolkene våre. Spesielt de 2 tømrerne våre er kjempe effektive, men samtidig veldig nøyaktige og dyktige.
Naboene kommenterer det også, de syns det har gått ekstremt fort hos oss :)

Siden sist gang er trekledningen ca. 70 % ferdig.
Utenfor stuen skal vi nemlig ha hvite steniplater, og de er under bestilling.
Vi har vært veldig spent på gråfargen som vi bestemte oss for, og da leveransen var ankommet ble vi veldig fornøyd med fargevalget. Utrolig glad for at vi valgte å legge litt ekstra i kledningen og bestille kledning som er grunnet og malt 1 strøk :) Angrer ikke på det :)

I tillegg til kledningen, så er tømrerne også godt igang med takutstikkene :)
Neste uke skal taket plates og tekkes. Men vindduken har holdt regnet ute, så var nesten ikke noe vann på gulvet i 2. etasje. Det meste som var kommet inn tidligere, har tørket opp allerede.

Elektrikeren har også vært oppom å tatt ut trekkerør til utvendig stikk kontakter, spotter, ringerklokke og utelamper :)
Innvendig har betongentreprenøren lagt første lag med isolasjon i gulvet nede, og radonduken er kommet på plass. Neste uke kommer andre lag med isolasjon i gulvet og forhåpentligvis vannboren varme rørene på plass.

Byggherren aka Tommy kontrollerer at alt er gjort ordentlig og plassering av sluker er riktig ;)Kranselag er også gjennomført :)
Det ble servert baguetter med godt pålegg, brus, kaffe, kake og twist.
I tillegg fikk alle de som var der en liten oppmerksomhet :)

Tok dessverre ikke noen bilder under forberedelser og under selve kranselaget, men husket å lagre noen bilder fra snapchat :)


Dette var bare en liten del av baguettene jeg smurte på :) Ble litt rester, men bedre å ha for mye enn for lite ;) Hadde 5 ulike typer pålegg på baguettene og alt ble godt mottatt :)

Denne kaken er alltid en suksess, og det ble den nok en gang ;)

Alle arbeiderne som var tilstede fikk en flaske rødvin hver :)

Et lite bilde etter endt kranselag ;) Slitsomt å forberede, men veldig gøy :) Jeg unner dette til de som arbeider med huset vårt :)

2 kommentarer:

  1. Ser super,dupert ut !!Har sett de sammen med Alf-Erik han var imponert.

    SvarSlett
  2. Ser super,dupert ut !!Har sett de sammen med Alf-Erik han var imponert.

    SvarSlett